maandag 11 maart 2013

Paasmandje.

Zoals beloofd hierbij het resultaat.
Ik had een haakwerkje laten opstijven door het met suikerwater een weekendje te laten drogen.
En.....gelukt!
Het schaaltje dient als paasmandje voor de choco eitjes. Inmiddels gestart met een iets groter project. Want dit smaakt naar meer. Een (fruit)schaal voor op de eetkamertafel?




10 opmerkingen:

Leonie zei

Dat ziet er leuk uit! Goed idee! Dit ga ik onthouden!

JoJo zei

Mooi geworden en goed gelukt zo te zien. ik vind het nog steeds apart om suikerwater te gebruiken. Bij ons zouden er niet lang paaseitjes in liggen die verdwijnen hier als sneeuw voor de zon. groetjes Jolanda

creatie's and stuff by jenneke zei

ziet er enorm leuk uit zeg ♥
lieve groet jenneke

Bloempjes-op-14 zei

Heb je misschien een recept?ik vind die haakwerkjes met kerst ook zo leuk, dan ga ik het ook proberen. Groetjes mariet

Ghea zei

het ziet er beeldschoon uit jouw paasmandje natascha....
Liefs ghea

La FeMe en Spruiten zei

wauw, dat is mooi geworden. Ik zou nooit bedacht hebben dat zoiets zou lukken. Heel apart.

Ik moet toch even zeggen dat ik altijd zo lekker binnenkom op jouw blog. Ik word er altijd vrolijk van.

groetjes saskia

Tineke Bolleboom zei

Ziet er mooi uit, weet je ook hoe het blijft in gebruik?

Vera zei

Wat een leuk idee!!!!
Kleurt mooi met de blauwe eitjes.

Aan de HAAK geslagen.... zei

Leuk, leuk, leuk......
Als je er eenmaal aan begint, zie je steeds meer dingen die je kan stijven. Alleen het stijven voor de juiste vorm wordt dan ook steeds meer een uitdaging heb ik ervaren, hahaha

Sannie zei

leuke blog,

groetjes sannie