zondag 31 maart 2013

Vrolijk(e) pa(sen)as kleuren.

Het was even stilletjes,maar achter de schermen was het druk. Vorig weekend moest het maar eens gebeuren. Er was namelijk 1 slaapkamertje hier in huis dat nodig uitgemest diende te worden. Vuilniszakken vol met papier,notitieboekjes,snippers,knuffeltjes,popjes,waarvan ze allang het bestaan niet meer wist.
Er ontstond RUIMTE!
Het bureautje heeft ook het veld moeten ruimen. Zag er echt niet meer uit,met een volgeklad bureaublad en verkleurde verf. Stiftvlekken enz....
Dus op naar Ikea!
De rest van de dag besteed aan de grote klus. Gelukkig redelijk bekend met een inbussleutel,schroevendraaier,en hamer,kreeg ik het voor elkaar om alles eigenhandig in elkaar te zetten. Kost je een dag!
Nu houdt onze madame ook erg van kleurtjes. Dus of ik niet nog een lekker dekentje wilde haken. En misschien ook nog een kussen en een poef??
Pffff,ja onze lieve dame had een wenselijkste. En liever gister klaar dan vandaag.
En kijk,moeders is dus aan de slag gegaan. Dit doe ik toch 10x liever dan kastjes schroeven.
8 opmerkingen:

Laura zei

Wat een gezellig dekentje wordt dat Natasja. En wat een leuk steekje, ik zat al te kijken of het niet gebreid was. :)) Groetjes Laura

Marloes Kreatief zei

Maar wel een heel gezellig dekentje gr marloeskreatief

www.tbezigebijtje.blogspot.com zei

Haha, ja Ikea-meubels in elkaar zetten... er zijn leukere dingen te bedenken.
Zoals.. haken! Wat mooi wordt die deken. Hoe lang doe je nou over zo'n deken? Lekker veel kleur in ieder geval, je dochter bof maar!

Fijne 2e paasdag,
Groetjes,

Miriam
't Bezige Bijtje

La FeMe en Spruiten zei

Nou zeg, jij bent vlot met het creeren van wensen. Het is gezegd en het is gedaan. Ze heeft wel gelijk, het is heel vrolijk.

Groetjes saska

Angeline zei

Ziet er knus uit en mooie kleurtjes ook!

Pigtails zei

Oooo I love this throw, the colours and stitch compliments one another beautifully. I am your latest fan so by the way. Cheers!

Sannie zei

mooi hoor
knap al die dingetjes op je blogje

groetjes sannie

Emma zei

Heel vrolijke kleurtjes, en zo vlug gewerkt zeg, top