zaterdag 6 juli 2013

Puff flower granny,s.

In het wolcafe ligt al een tijdje een geweldig mooie deken van deze puff flower granny,s. Gemaakt van drops paris. Een heerlijk dik en een lekker zwaar kleedje voor s,avonds op de bank of op frisse zomeravonden in de tuin. Maar liefst 30 bollen paris gaan er in. Omdat de gehele maand juli deze drops paris in de aanbieding is,was het zeer verleidelijk en heb ik toch maar ingeslagen. Deze deken MOEST er komen. En er moest toch echt even een paar proef vierkantjes gemaakt worden. Dik tevreden met het resultaat!!
Mocht je ook zin krijgen in het maken van deze deken? Het is te vinden op de website van het wolcafe. Klik op de link aan de linkerzijde.  Bij de bestelling krijg je het patroon er gratis bij, en met 35% korting is het zeker de moeite waard.
In totaal 80 van deze granny,s van ong. 15 bij 15 cm.maakt een lekkere flinke deken.

Onderstaande het kleurenpalet zoals ik het heb samengesteld. 6 opmerkingen:

Ghea zei

het ziet er fantastisch uit Natasja mooie kleuren heb je bij elkaar gezocht, ben heel nieuwsgierig hou je deken er uit ziet als hij klaar is.
Liefs Ghea

Angeline zei

Ohhh gaaf zeg....word een pracht van een deken!

JoJo zei

Mooi kleurtjes heb bij elkaar gezocht. Je weet deze zomer in lek geval wat je moet gaan doen. Suc666

Dinah zei

Daar ben je voorlopig nog wel even mee bezig. Mooie kleuren..

Mie Langereis zei

Mooi hè? Ik heb 'm ook al voor een heel groot gedeelte af. In de vakantie maar af gaan maken. Leuk om 'm nu met andere kleuren te zien. Het is echt een heel leuk patroon met een superleuk resultaat. Ik hou de vorderingen in de gaten!

Pigtails zei

Baie mooi! Ek kry ook lus om Paris Drops te probeer. Miskien moet ek online bestel. Jou kombers is pragtig.